Antet cromare elemente

Crom normal

Cromarea elementelor decorative poate face diferenta dintre un rezultat bun si unul spectaculos. Este vorba despre un proces laborios si complicat, dar rezultatul final este unul pe masura asteptarilor clientilor!

Cromul este un metal, dar nu poate fi folosit in stare solida. De multe ori, este dificil sa faci diferenta intre finisajele cromate si cele bine polisate, dar, cand sunt puse laolalta doua piese, diferentele sunt evidente!

Volumul de munca depus la o piesa ce trebuie restaurata si recromata presupune ca, in prima faza, vechiul strat de crom trebuie sa fie inlaturat, trebuie curatat si nichelul, trebuie polisata piesa pentru a elimina orice urma, trebuie curatata bine si degresata pentru a elimina orice impuritati. Mai sunt efectuate si alte pre-tratamente asupra obiectului, dupa care se trece la procesul propriu-zis de cromare.

Astfel, pentru finalizare, piesa este polisata si inspectata, pentru a fi siguri ca rezultatul este cel scontat. In afara efectului estetic, cromarea ajuta la cresterea duratei de viata a pieselor metalice. Compania CROMOROM va poate ajuta, astfel, sa prelungiti viata obiectelor la care tineti!