ANTET CROMARE POLISTIREN SITE CROMOROM

Cromare polistiren 3D

Cromare/Imprimare 3D profile polistiren

In colaborare cu specialisti din domeniul prelucrarii polistirenului expandat, am dezvoltat noi tehnologii si tehnici de vopsire si imprimare 3D a polistirenului expandat. Dispunem de tehnologie pentru imprimare 3D a polistirenului expandat ceea ce ne permite sa imprimam pe elemente de mare volum sau litere volumetrice de orice dimensiune. Cu noua tehnica de imprimare 3D a polistirenului ,putem reproduce aproape identic textura unui lemn de cires,mahon, stejar,nuc,sau chiar furnirul unui lemn de dafin. Deasemenea putem reproduce textura marmurei in diferite culori sau chiar a mozaicului. Imprimarea 3D a polistirenului deschide noi orizonturi in designul si crearea de elemente arhitectonice decorative. Cu aceasta noua tehnologie Cromorom devine una dintre principalele firme din Romania specializate in imprimarea 3D a polistirenului. Obiectivul nostru principal este satisfactia deplina a clientilor nostri. Lema noastra este : Satisfactia si increderea pe care dumneavoastra ne-o acordati ne asigura ca suntem pe drumul cel bun. Proiectele dumneavoastra devin o provocare pentru noi, suntem experti in transformarea
provocarilor in solutii convenabile pentru dumneavoastra. Imprimarea 3D pe polistiren expandat ofera o solutie designului interior din casa dumneavoastra cum dealtfel si producatorilor de profile din polistiren expandat sau elementelor din acest material.
Firma noastra are o echipa specializata si inalt calificata in inmprimare 3D pe polistiren care va ofera
servicii de imprimare 3D la cele mai inalte cote ale calitatii.
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa gasiti cea mai optima solutie din tehnologia de imprimare 3D pe polistieren pentru proiectul dumneavoastra.
Suntem deasemeni specializati in cromare si cromare color pe polistiren.
Cromarea pe polistiren este noul orizont pentru sectorul de scenografie,arta, sau chiar crearea de spatii artistice.
Imprimarea 3D pe polistiren da o valoare adaugata proiectului dumneavoastra si reusita lui este garantata .