Coperta Facebook

Intarsie lemn

Intarsie lemn – furnir de lux

Pentru intarsie sau incrustatie se folosesc bucati de furnir(lemn) cu o grosime de la 0,6mm pana la 0,8mm. Fasiile de lemn obtinute din bustenii mai multor esente sunt supuse la diferite metode de feliere sau pivotare. Bucatile de furnir obtinute se imbina si se prelucreaza in asa fel incat sa se obtina la final un plan neted si uniform.

Firma noastra va poate oferi la costuri foarte scazute intarsie de lemn si medalioane pentru parchetul dumneavoastra.
Putem obtine din furnir imprimat cele mai scumpe esente dar la un pret foarte scazut.
Prin tehnologiile dezvoltate de firma noastra am reusit sa facem incrustatii de furnir pe plastic imprimat hidrografic pentru a spori rezistenta elementelor intarsiate cum dealtfel si durata de viata a elementului decorativ.
Daca doriti ca locuinta dumneavoastra sa fie decorata la un nivel regal puteti contacta firma noastra care va sta la dispozitie cu designeri specialisti in decoratiuni interioare prin intarsie.
Echipa noastra atinge perfectiunea in piata elemntelor decorative.
Avem un design unic si la un pret pe care, cat mai multi clienti si-l pot permite.
Insertia de fir metalic sau furnir in elementele din lemn sau imprimate hidrografic cu texturi diferite de lemn sau marmura este o alta specialiatate a firmei noastre si de aceea va asteptam sa ne provocati la proietele dumneavoastra de cea mai mare complexitate.
Preturile practicate de firma noastra sunt cele mai scazute din Romania si au un echilibru perfect cu, calitatea.
Tehnologia pe care o detinem ne permite sa eliminam din limitele de prelucrare a lemnului prin intarsie deschizandu-ne noi orizonturi.
Putem prelucra orice obiect fara limite geometrice sau substrat.
Deasemeni putem putem personaliza prin intarsie instrumente muzicale sau chiar plinte de bucatarie.
Intarsia de fir metalic sau furnir din lemn exotic da mobilei dumneavoastra reconditionata un design moder si o valoare de piata foarte ridicata.
Putem face serie scurta pentru designeri interiori sau decoratori.
Firma noastra este solutia tehnica pentru designerii de interioare cum dealtfel si pentru cei care au proiecte greu de transformat in realitate.