antent site imprimare hidrografica

imprimare hidrografica

Imprimare hidrografica

Aspectul conferit prin imprimarea hidrografica poate fi utilizat si pentru alte obiecte, nu doar la autoturisme. Astfel, orice element poate trece printr-un proces de personalizare, prin intermediul acestei tehnici.
Firma noastra este certificata TWN, iar personalul nostru este format din specialisti din industria de imprimare hidrografica, specialisti care va pot oferi o gama variata de optiuni pentru a va personaliza masina, motocicleta ori alte obiecte, cum ar fi castile de protectie.
În România, pâna în prezent, clientii nu au avut la dispozitie vreo modalitate de a distinge între calitatea unor imprimari hidrografice, motiv pentru care noi am format personalul nostru decorator cu certificat TWN.
Scopul nostru este acela de a asigura un standard de calitate si produse imprimate în mod corespunzator, la preturi avantajoase!
Calitatea, înainte de toate!
Ca un raspuns la nevoile pietei, misiunea firmei noastre este aceea de a îmbunatati calitatea design-ului din aceasta industrie si de a livra produse de o înalta calitate.
Cele mai des întâlnite cereri sunt cele pentru personalizarea interiorului masinii în mahon ori
personalizarea unor elemente de tip camuflaj.
Asadar, va oferim imprimare hidrografica speciala, în diverse sectoare, precum: auto-design, tunning, bunuri de consum, articole de marketing etc.
Este timpul sa renuntati la autocolante sau la alte tehnici dificile si costisitoare!
Alegeti CROMOROM si nu veti fi dezamagiti!
Tehnologia imprimarii hIdrografice este cea mai noua tehnoligie din domeniului vopselurilor cat si cel al transferului de imagine.
Putem imprima hidrografic pe aproape orice substrat oferind obiectului imprimat o textura de aproape 100% identica cu cea originala cum ar fi , lemn de mahon, nuc, cires,mozaic,marmura etc
Dispunem de peste 800 de modele si o instalatie de ultima generatie in domeniul imprimarii hidrografice.
Putem imprima pe lemn, pe sticla, pe ciment, pe plastic,si chiar pe poliplan.
Obiectele decorative din interiorul masinii dumneavoastra poate fi reconditiona intr-un termen foarte scurt si la un pret foarte scazut.
Imprimarea hidrografica da o valoare adaugata elementelor imprimate cu aspect placut si un design modern.
Putem transforma un lemn dintr-un palet reciclat intr-o scandura cu aspect de mahon fara nici cea mai mica diferenta.
Imprimarea hidrografica este o imprimare la 360 de grade ceea ce face posibil ca geometria elementului pentru imprimat sa nu devina o bariera in executarea noului design.
Speialistii nostri in imprimare hidrografica pot transforma idea si conceptul dumneavoastra in realitate.
Acum putem imprima hidrografic si pe materiale flexibile cum ar fi poliplan sau tesaturi.
Personalul firmei noastre are o buna experienta in imprimarea hidrografica si ne clasificam intre cei mai buni din Romania datorita faptului ca mereu am respectat calitatea si termenele de executia a lucrarilor.
Prin imprimare hidrografica firma noastra va introduce intr-o lume plina de culoare in care specialistii nostri transforma visul dumneavoastra in realitate.
Tehnologia aplicata de noi este fara concurenta in lumea imprimarii hidrografice Putem sa imprimam hidrografic orice model il doriti dumneavoastra. Putem imprima sigla dumneavoastra si inclusiv fotografii personale.