antent site imprimare hidrografica

Imprimare hidrografica

Imprimarea hidrografica este o tehnica speciala de imprimare a obiectelor decorative!

De fapt, aspectul conferit de imprimarea hidrografica poate fi utilizat si pentru alte obiecte, nu doar la autoturisme. Astfel, orice element indiferent de geometria lui poate trece printr-un proces de personalizare cu ajutorul acestei tehnologii.
CROMOROM este certificata twn, iar personalul nostru este format din specialisti din industria de imprimare hidrografica, specialisti care va pot oferi o gama variata de optiuni pentru a va personaliza masina, motocicleta ori alte obiecte, cum ar fi castile de protectie.
În România, pâna în prezent, clientii nu au avut la dispozitie vreo modalitate de a distinge între calitatea unor imprimari hidrografice, motiv pentru care noi am format personalul nostru decorator cu certificat twn.
Scopul companiei CROMOROM este acela de a asigura un standard de calitate si produse imprimate în mod corespunzator, la preturi avantajoase!
 
Calitatea, înainte de toate!
 
Ca un raspuns la nevoile pietei, misiunea reprezentantilor CROMOROM este aceea de a îmbunatati calitatea design-ului din aceasta industrie si de a livra produse de o înalta calitate. Cele mai des întâlnite cereri sunt cele pentru personalizarea interiorului masinii în mahon ori personalizarea unor elemente de tip camuflaj.
Asadar, CROMOROM ofera imprimare hidrografica speciala, în diverse sectoare, precum: auto-design, tunning, bunuri de consum, articole de marketing etc.
Este timpul sa renuntati la autocolante sau la alte tehnici dificile si costisitoare! Alegeti CROMOROM si nu veti fi dezamagiti!