Restaurare mobila

Cromare mobila – Restaurare mobila

In restaurarea de mobila colaboram cu experti in studii fizico-chimice care ne sprijina la identificarea tehnicii folosite, natura materialelor si componenta lor cum deasemeni la identificarea cauzelor care au produs deteriorarea.
Cu informatiile de mai sus putem stabili metodologia si tratamentul perfect pentru fiecare dintre cazuri.
Deasemeni putem reproduce orice esenta de lemn la costuri foarte mici prin aplicarea de imprimare hydrografica pe lemn de esenta ieftina.
Aplicand tehnicile noastre de vopsit avem capacitatea si personalul calificat pentru restaurarea sau renovare a elementelor din cadrul mobilierului dumneavoastra
Preturile aplicate de noi va aduc un mare avantaj financiar si nu ve-ti mai fi nevoit sa achizitionati mobilier la preturi exorbitante si cu o calitate inferioara a celei pe care deja o detineti.
Cu noile tehnologii folosite de firma noastra restaurarea mobilierului devine foarte avantajoasa si capata un aspect modern
Cu tehnologia de imprimare hydrografica putem recila orice element si chiar conferi un aspect de mahon unei placi de MDF fara sa aplicam furniruri scumpe sau materiale mai putin ecologice.
Deasemeni putem reconditiona mobila dumneavoastra oferindu-i aspectul unei adevarate opere de arta.
Eliminam cariile din lemn si revopsim elemntele afectate.
Transformam mobila dumneavoastra veche intr-o mobila moderna cu un design placut si conform cerintelor dumneavoastra.
Echipa noastra de designeri va sta la dispozitie pentru consultare gratuita in privinta proiectului dumneavoastra.
Restaurarea mobilierului vechi cu o anumita valoare de piata se face de catre firma noastra in urma consultarii cu experti anticari si experti in industria lemnului.
Firma noastra va ofera deasemeni imprimare si transfer de imagine pe lemn.

Restaurare mobila veche

Tehnicile de insertie cu elemente de metal pentru restaurare de mobila veche ne-au pasionat mereu.
De aceea firma noastra a specializat personalul sau tinand cont de cerintele crescatoare ale clientilor nostri.
Am reusit sa executam lucrari de insertie metalica (inlayng) pe elemente imprimate hidrografic.
Insertam fir metalic de cupru argint alama cositor sau chiar aur in elemente de mobilier ce trebuie restaurate.
Incrustarea de metal se poate face pe elemente de mobila veche ce trebuie restaurata chiar daca acestea sunt crapate sau lipsesc bucati din ele. Cu ajutorul tehnologiilor moderne am reusit sa reproducem bucati lipsa din mobila veche si sa le redam aspectul original.
Insertia metalica adauga o valoare si o frumusete deosebita in restaurarea de mobila veche Restaurarea unei mobile vechi se face cu aportul colaboratorilor nostri care sunt experti in istorie si cultura.
Ideea de incrustatii metalice (inlays) sa nascut cu foarte mult timp in urma din faptul ca lemnul crapa de foarte multe ori sau are goluri naturale.
Pentru restaurarea unei mobile vechi este necesara aceasta tehnica si doar specialisti care cunosc evolutia in timp a lemnului pot indeplini conditiile impuse de calitatea unei restaurari reusite.
Restaurarea de mobilier vechi este din ce in ce mai cautata in Romania si de aceea noi am investit in personalul nostru pregatindul la cel mai inalt nivel .
Firma noastra accepta orice provocare in restaurarea mobilierului vechi si expertii nostri pasionati de meseria lor sunt onorati sa-si demonstreze profesionalismul in restaurarea mobilierului vechi.
Pentru un suces garanta in restaurarea mobile dumneavoastra este indicat sa apelati la profesionistii nostri care va stau la dispozitie ca proiectul de restaurarea sa se finalizeze cu succes si o caliatate superioara in restaurarea de mobila veche.
Profesionistii nostri in restaurarea de mobila veche i-si doresc din plin ca mobila dumneavoastra sa-si recapete stralucirea si frumusetea ei de altadata.
Punem un accent serios pe calitate si avem un mare respect fata de mobila veche pe care clientii nostri ne-o incredinteaza spre restaurare.
Va asteptam in atelierul nostru unde specialistii nostri va vor ajuta sa gasiti o solutie optima in restaurarea mobilierului vechi pe care il detineti.
Expertii nostri va pun la dispozitie toate cunostintele si maestria lor pentru ca mobila dumneavoastra veche sa fie readusa intr-o stare buna dar patrandu-i forma si caracteristicile originale.
Echipa noastra se poate deplasa la domiciliul clientului pentru executare de lucrari in restauraea de mobila veche sau va oferim transportul la atelierul nostru.