ANTET RESTAURARE PARCHET SITE CROMOROM

Restaurare parchet

Cromare parchet – restaurare parchet

Daca doriti sa dati un aer curat casei dumneavoastra sau daca aveti probleme cu parchetul , echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru a va face visul realitate.
Nu este nevoie sa cumparati un parchet nou sau sa platiti operatiuni costisitoare pentru restaurarea parchetului pe care-l detineti.
Firma noastra are posibilitatea sa restaureze parcheul dumneavoastra indiferent de gradul de uzura sau materialul din care este facut.
Avem posibilitatea de a personaliza parchetul dumneavoastra prin aplicarea de imprimare hidrografica si de acasta forma parchetul va recapata luciul si o culoare exotica.
Va punem la dispozitie peste 400 de nuante din lemn exotic la un pret imbatabil pe piata Romaniei.
Restaurarea parchetului se face intr-un termen foarte scurt si inclusiv ne ocupam de montatul acestuia la domiciliu dumneavoastra.
Deasemeni putem transforma parchetul dumneavoastra intr-o esenta de lemn pe care cu siguranta putini si-ar putea-o permite.
Putem deasemeni sa aplicam prin imprimare hidrografica medalioane din diferite esente de lemn exotic pentru ai conferi parchetului dumneavoastra un design placut si unic
Restaurarea parchetului este o solutie mult mai ieftina decat achizitionarea unui alt parchet la un pret ridicat si o calitate care lasa de dorit.
Rezistenta unui parchet restaurat este foarte ridicata datorita faptului ca folosim lacuri speciale de trafic intens cu o rezistenta si transluciditate foarte ridicata
Restaurarea parchetului se va face de catre specialistii nostri la domiciliulul dumneavoastra sau in atelierele noastre specializate daca se necesita operatiuni tehnologice sau de imprimare
Deasemeni putem personaliz parchetul pe care-l aveti si sa-i dam o alta nuanta in functie de mobilier sau designul la care dumneavoastra v-ati decis
Restaurarea parchetului se face cu materiale ecologice si suntem foarte atenti cu deseurile generate de tehnologia noastra.
Echipa noastra de restauratori de parchet accepta orice provocare din partea dumneavoastra.