Antet site vopsea fosforescenta

Vopsea fosforescenta

Avem o bogata experienta in fotoluminescenta si in aplicarea vopselelor care realizeaza efectul fosforescent
Aplicam vopsea fosforescenta intr-un numar foarte mare de culori.
Dupa mai multi ani de experienta in sectorul efectelor fosforescente am dzvoltat cu specilistii nostri tehnici noi de aplicarea a acestor vopsele pe diferite substraturi fara ca aceasta sa afecteze substratul.
Vopseaua fosforescenta pe care firma noastra o aplica este de o inalta calitate si garantam rezistenta ei.
Uzul acestei vopsele fosforescente este aproape nelimitat pentru artisti si designeri si se poate aplica foarte usor.
Vopseaua fosforescenta folosita de firma noastra nu este nociva si poate fi aplicata inclusiv pe epiderma umana fara ca aceasta sa sufere leziuni sau alte reactii.
Deasemeni putem folosi ca fond vopsea fosforescenta in tehnologia noastra de imprimare hidrografica.
Elementele decorate cu vopsea fosforescenta au o valoare de piata adaugata ceea ce face ca produsul dumneavoastra sa devina mult mai usor vandabil
Echipa noastra este intr-o continua evoluare si inovare care de-a lungul anilor i-a permis sa castige increderea clientilor care au folosit vopseaua fosforescenta aplicata de noi Procesul nostru de aplicare a vopselei fosforescente trece printr-un control control riguros de calitate ceea ce face ca produsul finit pe care vi-l oferim sa fie la inalte standarde ale calitatii Vopseaua fosforescenta este invizibila pe timp de zi sau transparenta sub lumina naturala a zilei, dar va straluci pe timp de noapte. Dat fiind acest aspect, vopseaua fosforescenta poate fi folosita pentru a crea o varietate de efecte surprinzatoare.
Efectele vopselei fosforescente sunt cu mult mai puternice in momentul in care aceasta este aplicata pe suprafete curate si, preferabil, pe o baza de culoare negru-mat. O astfel de vopsea are aplicatii multiple, redand efecte luminoase artistice, in special in incaperi intunecate si care sunt utilizate pentru spectacole, precum teatre, baruri, sali polivalente etc.
Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de vopsea fosforescenta, ce poate fi utilizata atat pentru evidentierea unor spatii precum o scena, cat si pentru crearea unor efecte deosebite in locuinta proprie.