Coperta Facebook

Vopsele cu efect special

Firma noastra va pune la dispozitie o serie de vopsele cu efect special care pot fi folosite in diferite sectoare cum ar fi : auto, moto, sport,aeronautica,marin,plastic si echipamente elctrice sau electrocasnice.
Suntem aplicatori de vopsele speciale recunoscuti de fabricanti cu renume international Aplicam vopsele cameleonice, vopsele termocromatice,vopsele fluorescente sau lacuri candy.
Deasemeni aplicam vopsele cu efect de cristal sau marmura .
Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a alege cu exaccitate tipul de vopsea speciala care se potriveste cel mai bine proiectului dumneavoastra.
Colaboram cu cei mai renumiti fabricanti de vopsele cu efect special din Franta, Germania sau USA.
Cu ajutorul specialistilor nostri beneficiati de servicii de caliatate si facilitatea de punere in practica a proiectului dumneavoastra.
Vopselele cu efect special trebuiesc aplicate pe diferinte fonduri si de aceea este necsara o cunoastere amanuntita a tehnicilor de aplicare pentru a obtine un efect cat mai perfect.
Cu ajutorul vopselelor cu efect special, cameleon, cristalizator de vopsea, vopseaua termocromatica sau lacurile candy, CROMOROM a devenit un spatiu de inspiratie pentru foarte multi designeri si profesionalisti din lumea tuning-ului.
Cu ajutorul vopselelor cu efect special proiectul dumneavoastra beneficiaza de unicitate si de un design deosebit.
Aplicarea vopselelor cu efect special se poate face in diferite sectoare nu doar in cel auto-moto.
Oferim clieentilor nostri vopsele cu efect special ecologice pentru decorare care corespund normelor europene.
Daca aveti o idee ce se poate exprima prin vopsele cu efect special nu ezitati sa ne contactati pentru a va pune la dispozitie experienta noastra.