Despre eveniment

 

Vezi
Galerie foto AUTO MOTO FEST
Vezi
Articole eveniment AUTO MOTO FEST

 

 
Pe 21 si 22 septembrie, la Botosani si-au anuntat participarea peste 200 de motociclisti, dar si 20 de proprietari de autoturisme de raliu sau drifting. Festivalul se va desfarura in poligonul ACR si pe platoul Baisa, unde va fi aplasata tabara de corturi si scena pentru spectacole.
Spre deosebire de ediţia din 2011, la cea actuala se vor acorda si premii, de catre CROMOROM, firma specializata in cromarea, vopsirea si personalizarea elementelor auto-moto.
Dupa ce am vazut atata voinţa din partea organizatorilor, a participanţilor, obligat ca sa ii aducem pe cat mai mulţi din afara, trebuia sa aducem un stimul si, atunci, am hotarat ca, prin CROMOROM, sa le oferim o motivatie!“, a declarat Constantin Paslaru, directorul departamentului Design Tehnic CROMOROM.
Premiile oferite de sponsorul principal, CROMOROM, vor fi in valoare de 2.000 de euro. Organizatorii nu au decis asupra concursurilor, insa au cateva idei. Printre acestea au fost enumerate „cine merge cel mai incet“, „cine arunca motorul mai departe“, „cel mai amendat motopedist“ si „cea mai frumoasa vopsea“.